„Nem számoltam de kb talán 10 szónál nincs több a menüben.
A mai világban annyi angol szót használunk már hogy lassan magyarszó
már nem is lesz.”
A magyar nyelvű használatinak nem is az a lényege, hogy a menüben lévő neveket tudd magyarul, hanem az, hogy a menükben lévő beállításokat tudja kezelni, a képernyőn megjelenő dolgokat tudja értelmezni! ( persze itt megjegyezném, hogy sok olyan használatival találkoztam már, ami arra sem volt jó, hogy elégessem

)
„Azért annyit tételezzünk fel hogy pár szót képes bárki leforditani.”
Természetesen feltételezzük!
A vásárlóink nagytöbbsége (horgász felszerelésekben), ami nagyon érdekes 60 év felettiek és elismerésem, hogy így belelovalják magukat a technikába!
De ami általános kérdések, amik a termék szállítása után jönnek:
Hol van a 220 as kábel?
Akkumulátor lemaradt a csomagból mikor kapom meg?
Hol van az akkumulátortöltő a csomagból?
Elemet hol kell cserélni? ( 717 halradar)
Miért nem jelez a kijelző? A lakásban ráirányítottam a székre és nem mutatja!
Nem jelzi a halat az akváriumba talán rossz?
És még ezer ilyen példát tudok hozni neked senkiről nem feltételezek semmi rosszat ez tőlem távol aljon.
Igaz, mi internetes kereskedés is vagyunk, de szerintem sokat számít, hogy távozik a vásárló tőlünk, és ha valami problémája van bizalommal tér vissza! Nagyon ellene vagyok a külföldön értékesített készülékek megvételének ennek több oka van, de kettő fontosat hozzátennék.
1. Nem kap megfelelő tájékoztatás
2. Nem kap garanciát Magyarországon
Hidd el, a felsorolásban nem számít az, hogy nem tőlünk veszik meg a készüléket!
Nekem az számít, hogy a vásárló a boltunkból mosolyogva távozzon, és ne hagyjunk benne kétséget a vásárlás végeztével rosszul döntött, és ha bármi problémája van, bizalommal forduljon hozzánk.
Naponta több 10 levél érkezik kérdésekkel (bánatomra nem a fórumba pedig lenne mit megvitatni) de még panaszos hangvételű levelet nem kaptunk. Szerintem ez az a garancia, amit a vásárló a többletpénzért megvesz, és így kellene minden kereskedőnek gondolkodnia!
„Na ennyit mára bár már kezd egy kicsit offtopic lenni a dolog.
Ide ügye a fejlesztéshez szolnánk hozzá inkább”
Lehet bonyolult fórumot választottunk, mert nagyon kevés az ide regisztráló vagy a kérdését itt feltevő ember.
Így had köszönjem meg hozzászólásaidat és ittlétedet, amivel gazdagítod és segíted az embereket és a fórumot!
Nem probléma az sem, ha találsz fordítást az interneten és kiteszed ezzel is fejlődünk!
Ha van ötleted mivel lehetne színesíteni a fórumot vagy milyen témákat nyissunk felajánlanék neked szívesen egy operátori jogot is!