Ma: 2012. Május 18. Péntek:

Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció | Részletes kereső
Keresés:    
Regisztrálj és tedd fel kérdéseid!
Felhasználónév:

Jelszó:

hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Gumicsónak  |  Gumicsónak  |  Téma: Fa vagy alupadós! 0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: Fa vagy alupadós!  (Megtekintve 3830 alkalommal)
csutak
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: 2008. Augusztus 21. - 15:56:02 »

Sziasztok!

Fa vagy alumínium padlós csónakot vegyek?
Fa padlós kicsivel olcsóbb!
Naplózva
fapapucs
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 16:02:03 »

Fapadlós gumicsónakom volt amíg a fedőfesték nem sérült meg nem volt vele semmi bajom.
Mikor megkarcolódott nekiált korhadni nagy élmény volt!
Gyártótól akartam vásárolni új betéteket de 2 hónap volt mire megérkezett ágyő jóidő és felhőtlen motorozás!

Meguntam eladtam! Most egy alumínium padlós gumicsónakom van itt csak az orr részben elhelyezett elem fa.
2 éve használom az egyetlen panaszom csak az hogy az alumíniumpadló bordázatából nehéz kimosni a koszt.
Naplózva
joci
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 16:12:38 »

Sziasztok!

Még ha drágább is csak alupadlóst vegyél csutak!
Nekem is 2-3 nap után az alupadló tiszta kosz lett, de erre a célra vettem egy gyökérkefét, kb. 5 perc megpucolni!
Ha tengerre viszed le a gumicsónakot akkor úgyis érdemes megpucolni a padlót 2-3 naponta a sótol!
Én nyaralás végén magasnyomásúval lemosom és ragyog mint újkorában!

Naplózva
Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Gumicsónak  |  Gumicsónak  |  Téma: Fa vagy alupadós! « előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.047 másodperc alatt készült el 18 lekéréssel.

www.hajo-felszereles.hu

www.hajo-felszereles.hu

Hajófelszerelés csoportok: [ www.hajo-felszereles.hu ] [ gumicsónak ] [ Humminbird halradar ] [ Minn Kota elektromos csónakomotorok ] [ Szinuszos inverter ]

Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990