Ma: 2012. Február 08. Szerda:

Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció | Részletes kereső
Keresés:    
Megújítottuk a MINN-KOTA elektromos csónakmotorok oldalát! http://minnkota.hajo-felszereles.hu
Felhasználónév:

Jelszó:

hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Tudnivalók, tippek, trükkök  |  Téma: Humminbird 798 cSI Combo-t vettem.... 0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: Humminbird 798 cSI Combo-t vettem....  (Megtekintve 2094 alkalommal)
181253
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Dátum: 2010. December 10. - 17:50:46 »

Hosszú, hosszú rágódás után vettem egy 798 c SI Combo halradart. Próbáltam átrágni magam az irdatlan nagyságú "gépkönyvön", de ennek ellenére nagyon hiányosak az ismereteim,abban sem vagyok biztos, amiben korábban az voltam, nem tudok bizonyos dolgokat megfejteni a leírás alapján. Gyékényesen 8-10 méter átlagmélységű kavicsbánya tavon használom, van köztetek olyan sorstárs aki ezt használja, ismeri és megosztaná velem ismereteit?
Megírom ezt több fórumon, hogy biztosabban eljusson az információ egy kollégához, aki segít nekem ebben!
köszi:Balogh József
Naplózva
süllő11
Kadét
*

Nem elérhető

« Válasz #1 Dátum: 2011. Február 28. - 12:05:47 »

Hosszú, hosszú rágódás után vettem egy 798 c SI Combo halradart. Próbáltam átrágni magam az irdatlan nagyságú "gépkönyvön", de ennek ellenére nagyon hiányosak az ismereteim,abban sem vagyok biztos, amiben korábban az voltam, nem tudok bizonyos dolgokat megfejteni a leírás alapján. Gyékényesen 8-10 méter átlagmélységű kavicsbánya tavon használom, van köztetek olyan sorstárs aki ezt használja, ismeri és megosztaná velem ismereteit?
Megírom ezt több fórumon, hogy biztosabban eljusson az információ egy kollégához, aki segít nekem ebben!
köszi:Balogh József
Naplózva
süllő11
Kadét
*

Nem elérhető

« Válasz #2 Dátum: 2011. Február 28. - 15:58:38 »

Helló nekem van egy 797c combóm hatudok segítek
Naplózva
Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Tudnivalók, tippek, trükkök  |  Téma: Humminbird 798 cSI Combo-t vettem.... « előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.096 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.

www.hajo-felszereles.hu

www.hajo-felszereles.hu

Hajófelszerelés csoportok: [ www.hajo-felszereles.hu ] [ gumicsónak ] [ Humminbird halradar ] [ Minn Kota elektromos csónakomotorok ] [ Szinuszos inverter ]

Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990