Ma: 2010. Szeptember 09. Csütörtök:

Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció | Részletes kereső
Keresés:    
Hajósok fóruma!
Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info@hajo-felszereles.hu  Tel: 70/329-4990
Felhasználónév:

Jelszó:

hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Hajó és csónakmotorok  |  Elektromos motor  |  Téma: Minn Kota Vector 3x 0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: Minn Kota Vector 3x  (Megtekintve 1933 alkalommal)
lazaics
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Dátum: 2009. Május 16. - 16:17:01 »

Sziasztok.

Minn Kota Vector 3x típusú motorról van valakinek tapasztalata?

Miennyire nehéz irányítani?
Érezhetően kevesebbet fogyaszt egy Endurához képest?
Az 55 lb-s motorok között valóban ez a típus megy a legjobban?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Lázár Viktor
Naplózva
Admin
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2009. Május 19. - 21:24:09 »

Szia Viktor!
A Minn-Kota Vector 3x-et két szer használtam tesztelésre.
Először az élő Tiszán használtam  nagyon fura volt az irányítás mivel a 3x-nek sajátossága, hogy nincs hátramenet. Ha a kart kb 30 fokkal  kifordítod alul a motor megfordul.
Kb. 10 perc  múlva nem volt semmi furcsa az irányításban élveztem hogy hátramenetben is ugyanakkora  sebességre képes mint előremenetben,  és apró finom mozdulatokkal lehet irányítani.
Ami még borzasztó előnyös volt, hogy a kar eszméletlen hosszú így  beljebb tudtam állni a csónakba.
Mikor az endura modelleket használtam hosszabbító karral  kényelmetlen volt, hogy egy nagyobb fordulónál szinte ki kell hajolni a csónakból. Ugyanez a 3x-el nem volt gond.
Az endura 55-nél semmivel sem gyorsabb viszont halkabb.
Csak ajánlani tudom a modellt!

Sziasztok.

Minn Kota Vector 3x típusú motorról van valakinek tapasztalata?

Miennyire nehéz irányítani?
Érezhetően kevesebbet fogyaszt egy Endurához képest?
Az 55 lb-s motorok között valóban ez a típus megy a legjobban?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.: Lázár Viktor

Naplózva
Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Hajó és csónakmotorok  |  Elektromos motor  |  Téma: Minn Kota Vector 3x « előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.054 másodperc alatt készült el 26 lekéréssel.

www.hajo-felszereles.hu

www.hajo-felszereles.hu

Hajófelszerelés csoportok: [ www.hajo-felszereles.hu ] [ gumicsónak ] [ Humminbird halradar ] [ Minn Kota elektromos csónakomotorok ] [ Szinuszos inverter ]

Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990