Ma: 2012. Február 23. Csütörtök:

Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció | Részletes kereső
Keresés:    
Felhasználónév:

Jelszó:

hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Humminbird halradar fejlesztése! Írd meg véleményed.  |  Téma: Olcsó halradar, avagy olcsó húsnak híg a leve. 0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: Olcsó halradar, avagy olcsó húsnak híg a leve.  (Megtekintve 6264 alkalommal)
Admin
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése WWW E-mail
« Dátum: 2009. Március 02. - 11:41:49 »

A következő bejegyzésünk a vásárlók érdekeit védik. Nyersen és keményen fogalmazunk, mindezt azért tesszük, mert hasonló lesz az Ön érzése is, ha belefut ezekbe a problémákba.

Az elmúlt hónapokban rengetegen keresték meg cégünket elégedetlen vásárlók, akik arról panaszkodtak, hogy különböző típusú Humminbird halradarokat vásároltak, különböző üzletekben, boltokban, aukciós portálokon.

"Vásároltam XY-nál egy Humminbird halradart, de nem kaptam használati utasítást, küldenétek egyet?" (ilyesfajta levélből naponta több is van az e-mail postaládában)
"Vásároltam az XY oldalon egy Humminbird halradart. Leírásaitokban és videó bejegyzéseikben mutatjátok, hogy hogyan kell átállítani magyar nyelvre, de nem találom, segítenétek?"
"Vásároltam XY-tól egy Humminbird halradart, hogy kell átállítani magyar nyelvre és, hogy láb helyett métert mutasson?"
"Kaptam Amerikából egy Humminbird halradart, használtam egy hetet, de valami nem stimmel, vele szeretném, ha garanciálisan megjavítanák! Hova küldhetem?"
"Aukciós oldalon vásároltam egy Humminbird 210-es halradart, de nem látok vele halat. Azt mondták ez a 60 fokos fej miatt van, és vehetek hozzá 90 fokos fejet tudnának küldeni egyet?" (eladó hozzá nem értése a 210-nek csak 20 fokos a feje és nem lehet csatlakoztatni hozzá más fejet)

Ezek az e-mailek, telefonok, személyes megkeresések mindennaposak. Mindig megkérdezzük hol vette a halradart.

Általánosságban a válaszok:
Amerikából hozattuk be
Aukciós portálon vettem, XY személytől vagy cégtől
Hiába próbálták megtalálni XY személyt vagy céget kamu volt az egész.
A magyar ember okos és élelmes, mindig megtalálja a kiskaput, hogy is spórolhat pénzt. De ennek nagy ára van.
A Halradarok magyar nyelvre és metrikus mértékegységre való állítása amerikai készüléknél:
A Humminbird cég két piacra gyárt készüléket az amerikai és európai piacra. Az amerikai piacra gyártott készülékekre nem lehet magyar nyelvet sem metrikus mértékegységet telepíteni. Az európai piacra szánt termékekben, alapban benne van a magyar nyelv és a metrikus rendszer.

Garancia:
Az USA-n kívül eladott termékek:
Külön garancia vonatkozik az Egyesült Államokon kívül eladott halradarokra. Ezt a garanciát a helyi kereskedő érvényesíti, és szerviz hátteret biztosít az Ön által vásárolt termékhez.
A garancia csak termék vásárlásának körzetében él.
Az USA-ban vagy Kanadában vásárolt egységeket az Egyesült Államokba kell garanciális javításra visszaküldeni.
Ezt a pár mondatot a Humminbird halradar használati utasításában is megtalálja!
Tehát a garanciát abban az üzletben kell érvényesíteni ahol vásárolta a készüléket!

Használati útmutató:
Minden nálunk vásárolt Humminbird halradarhoz több 10 vagy 100 oldalas magyar nyelvű használati útmutatót biztosítunk.

Hozzáértés:
Halradarok használata nem egy egyszerű feladat sok óra gyakorlással sajátítható el az a tudás, hogy valójában mit is látnak a képernyőn, hogy is kell használni a készüléket. Magyar nyelvű használati útmutató, vagy szakszerű tanácsadás nélkül ez nehéz feladat.
WebShopunkban és aloldalainkon minél részletesebben be szeretnénk mutatni a halradarokat, hogy a vásárló tájékoztatása minél szélesebb körű legyen. Kollegáink több éves folyamatos tanulás és tapasztalat alapján próbálnak vásárlóinknak segítséget nyújtani. Ha ezt a tapasztalatot a fentebb lévő Humminbird 210-es vásárlóval megoszthattuk volna, akkor nem dobott volna ki pár tízezer forintot az ablakon.
Tanácsainkkal talán segíthetünk a vásárlásban, hogy ne járjanak úgy, mint a fentebb említett levélírók.

Vásárlás előtt legyünk körültekintőek.

Az Internetes vásárlás során érdemes betartani pár apróságot:

* Ha teheti, kerülje az aukciós portálokon történő vásárlást. Viszont ha már az ár miatt ezt választja, nézzen utána az eladónak, és a megvásárolni kívánt termék származásának, tudásának, garanciájának.

* Aukciós portálokon csak akkor vásároljon, ha számlát, garanciát, termék visszaküldési és pénz visszafizetési garanciát vállalnak

* Mindig érdeklődjön a garanciákról és a garanciális feltételekről

* Ha webáruházból vásárol, mindig tekintse meg a céginformációt, így biztos lehet benne, hogy nem egy postafiókkal tartja a kapcsolatot.

* Mindig olvassa el a SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKET.

* Megrendelés előtt érdeklődjön telefonon is a termék felől. Ezzel az eladó szakértelmét is tesztelheti.

Köszönjük, hogy végigolvasta bejegyzésünket.
Kérjük, ha észrevétele vagy javaslata van hívjon minket, írja meg e-mail-ben vagy fórumhozzászólásban.
Üdvözlettel: www.hajo-felszereles.hu Team
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 02. - 12:36:02 írta Admin » Naplózva
kalmannagy@tvn.hu
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2011. Február 27. - 22:36:47 »

Tisztelt Uram. Én egy kisnyugdíjas vagyok aki ráadásul még szív beteg is.Arról a magas lóról le kellene már szállni,és nem minden áron isteníteni a saját magyar vállalkozását.Én úgy gondolom, hogy ebben a hatalmas Uniós világban legalább segíteni kellene a szerencsétlen csóri embert, és nem pedig kioktatni,hogy olcsó húsnak híg a leve.Nem tudom,hogy mit szólna a gyártó cég ahhoz ,hogy Ön és a cége hülyének nézi az embereket csak azért, mert a gyerekei vásároltak neki egy halradart ajándékba. Szerintem nem történne nagy baj, hogyha megpróbálnának segíteni az embereken és nem minősíteni a szellemi képességét a jószándéku egyszerű embernek.Nem tartom valószínűnek,hogy egy havi nyugdíjnak megfelelő értékű terméket csak úgy el kellene dobni.Az unióban eladott termékről a gyártónak és a forgalmazónak azonos érdeke,hogy nehogy rossz hire legyen a termékeinek.Úgy látom ön egy minden lével megkent Anti úriember. Nézzen a tükörbe és köpje le magát.     Tisztelettel. egy csóri egyszerű szegény horgász.
Naplózva
enhat
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2011. Február 28. - 15:31:57 »

Tisztelt Nagy Kálmán! Sajnálom, hogy Önnek úgy tetszett, hogy ezzel az írással önmagunkat szerettük volna isteníteni. Távol álljon tőlünk. Az írással tényleg segíteni szerettünk volna, mert sokan Amerikából hozzák be a halradarokat féláron, aztán ha valami probléma van vele arról nem tehet a magyar kereskedő, hogy nem vállalhatja el a garanciális szervizelését, meg hogy nincs benne magyar nyelv, stb..., szóval, hogy előbb tájékozódjanak, utána vásároljanak. Nem azt írtuk, hogy csak nálunk érdemes vásárolni, a többiek meg nem értenek hozzá. Mi csak olyan információkat is megosztunk a vásárlókkal, amiket máshol elhallgatnak. Mégegyszer elnézést, ha félreérthetőek voltunk. Üdvözlettel:
Nagy Norbert
Naplózva

enhat
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. Február 28. - 15:57:06 »

Tisztelt Nagy Kálmán!
4-5-ször átolvastam a levelét és az igazat megvallva, nem értem, hogy mi a problémája Önnek velünk. Kért Ön tőlünk segítséget és mi megtagadtuk a válaszadást? Rossz készüléket vásároltak Önnek nálunk? Átnéztem az e-mail-eket, a fórumhozzászólásokat, de nem találtam Öntől levelet. Ha konkrétan leírná a problémáját, lehet tudnánk rá megoldást találni. Üdvözlettel:
Nagy Norbert
Naplózva

Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Humminbird halradar fejlesztése! Írd meg véleményed.  |  Téma: Olcsó halradar, avagy olcsó húsnak híg a leve. « előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.228 másodperc alatt készült el 18 lekéréssel.

www.hajo-felszereles.hu

www.hajo-felszereles.hu

Hajófelszerelés csoportok: [ www.hajo-felszereles.hu ] [ gumicsónak ] [ Humminbird halradar ] [ Minn Kota elektromos csónakomotorok ] [ Szinuszos inverter ]

Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990