Ma: 2012. Február 08. Szerda:

Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció | Részletes kereső
Keresés:    
Felhasználónév:

Jelszó:

hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Tudnivalók, tippek, trükkök  |  Téma: HUMMINBIRD 737 GPS 0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: HUMMINBIRD 737 GPS  (Megtekintve 4912 alkalommal)
Pufinyul
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: 2007. Szeptember 02. - 18:29:54 »

Szevasztok a 737 készülékemhez szeretnék balaton térképet hol tudom beszerezni, mert a www.hajo-felszereles.hu oldalán nem találtam!

He
Naplózva
fapapucs
Kadét
*

Nem elérhető

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2007. Szeptember 02. - 18:35:11 »

Probléma a következő!

A GPS térképkészítőknek egyszerűen nem fontos a Balaton feltérképezése ezért nem is találsz ide térképet!
Ami megoldható volt, hogy a HUMMINBIRD 700 szériájában van olyan beépített térkép amely kirajzolja a balaton körvonalát így könnyen tudsz pontokat menteni a készülékbe!

SAJNOS EZ A TÉRKÉP NINCS BENT A 717, 727,  737-ES KÉSZÜLÉKBE!  Dühös Sír
Naplózva
enhat
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2007. November 12. - 15:52:16 »

De azért remélem előbb-utóbb ez a "kis tavacska" is fel lesz rendesen, digitálisan dolgozva valamelyik térképszoftver gyártó cég által!! Azért az mégsem járja, hogy "Közép-Európa legnagyobb tava" nincs sehol!
Naplózva

öregpecas
Kadét
*

Nem elérhető

« Válasz #3 Dátum: 2008. Október 12. - 10:16:38 »

Szevasztok a 737 készülékemhez szeretnék balaton térképet hol tudom beszerezni, mert a www.hajo-felszereles.hu oldalán nem találtam!

He
Naplózva
Admin
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2008. Október 12. - 14:10:59 »

Sajnos el kell, hogy keserítselek jelenleg a Navionics nem készítette Balaton térképet!
Állítólag folyamatban van a készítése de megjelenési időpontot nem tudok!
Naplózva
181253
Kadét
*

Nem elérhető

« Válasz #5 Dátum: 2008. November 29. - 18:16:54 »

Sajnos el kell, hogy keserítselek jelenleg a Navionics nem készítette Balaton térképet!
Állítólag folyamatban van a készítése de megjelenési időpontot nem tudok!

Naplózva
181253
Kadét
*

Nem elérhető

« Válasz #6 Dátum: 2008. November 29. - 18:29:23 »

He
Igazából nem válaszolni szeretnék, hanem olyan témát feszegetni, ami már régebben foglalkoztat, de mint új ember nehezen igazodom ki itt a fórumon, nehézkesnek találom a témák közötti keresést!
Szóval régóta foglalkoztat a gondolat, hogy egy olyan igazi halradart szeretnék (kb.10 éves Eagle halradar után), amit Gyékényesen használva az átlag 10méter vízmélységnél mutassa meg a fenékszerkezetet, a fenék képét nagyon részletesen, esetleg a harcsa fekvését vagy a süllő tartózkodását a helyén, az akadókat, egy fatörzs elhelyezkedését, stb.
Humminbird Matrix 47 3D-ben vagy Humminbird 737-ben gondolkodom, de nem szeretném úgy megvenni, hogy előtte nem láttam a valóságban működni!
Vannak olyan fórumozók, akik tudnak ebben segíteni, vagy van valakinek, akihez elmehetnék és a vízen meg tudná mutatni?
Várom a válaszokat!
Naplózva
Admin
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

« Válasz #7 Dátum: 2008. December 01. - 21:16:11 »

írd meg az e-mail címed az info@hajo-felszereles.hu ra és adok egy tippet, hogy tudod kipróbálni a halradart!
Naplózva
Admin
Adminisztrátor
Tengerész

Nem elérhető

« Válasz #8 Dátum: 2008. December 01. - 21:30:53 »

A 47-3d egy nagyon jó készülék tény de nem javaslom neked!
Térképet gondolom, nem használsz így a 737-et sem javaslom!
2 ajánlatom van számodra.

1.   
Humminbird piranha max 240http://halradar.hajo-felszereles.hu/pmax_halradar.php#pmax240! 90 fokos látószöggel rendelkezik a készülék nem drága!

2.   
Humminbird 727 http://halradar.hajo-felszereles.hu/halradar_700_seria.php#Humminbird727 rendeld meg fej nélkül és rendelj hozzá egy  Quadra fejet http://www.hajo-felszereles.hu/yenkashop/305/160_300_305_/Quadra%20Beam
Szerintem olcsóbb is lesz a 727 így.
Egyeztess a kollégámmal a  Nagy Norbert 70/329-4990 egy telefont megér az infó!
Naplózva
Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
hajófelszerelés fórum,hajóalkatrész,hajós fórum,hajósok fóruma,halradar fórum  |  Humminbird halradar,halradarok  |  Tudnivalók, tippek, trükkök  |  Téma: HUMMINBIRD 737 GPS « előző következő »
Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.046 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.

www.hajo-felszereles.hu

www.hajo-felszereles.hu

Hajófelszerelés csoportok: [ www.hajo-felszereles.hu ] [ gumicsónak ] [ Humminbird halradar ] [ Minn Kota elektromos csónakomotorok ] [ Szinuszos inverter ]

Hajósbolt: 8315 Gyenesdiás Kereskedők útja 4-6 Liget Pláza Ship Shop! E-mail: info[kukac]hajo-felszereles.hu Tel: 70/329-4990